MEGOSZTÁS

Napvilágra került a Pixel King Pro TTL-rádiós kioldó összes részlete. Az előző Kingekhez képest a hatótáv tekintélyes 300m-re növekedett, és ahogy korábban is láthattuk már, a jeladó saját, megvilágított LCD panelt kapott. Ennek segítségével a fotó közvetlenül a kioldóról vezérelheti a vakukat, ahelyett, hogy menüzgetéssel kelljen bajlódnia.
 

 

A King Pro elnevezés a kamerára helyezhetó jeladóra vonatkozik, ami képes jeladóként és vevőként is üzemelni, de egy ilyen LCD-s okosságot vevőként használni értelmetlen, hiszen egyrészt kompatibilis a korábbi Pixel King kioldókkal, így azokat besorolhatjuk vevőnek, másrészt a King Proval egyidőben jelenik meg a King X didikált vevőegység, ami küllemre hasonlít a King Prohoz, de nincs LCD-je, emiatt kevésbé magas profilú, nomeg olcsóbb is.

A csoportosítható vakukioldók közül elsőként a King Pro / King X lesznek olyanok, ahol az A-B-C csoportok dedikált gombokat kapnak, így a csoportkiosztást nem egy gombbal és ciklikus LEDdel állítjuk, hanem 3 gumírozott gombbal, melyek apró státuszvilágítást kapnak.

 

 

 

 

Az új King kioldók PC csatlakozót kapnak, a King Pro jeladón pedig USB aljzatot találunk majd a fimware frissítéshez. Minden egység 2db AA akkuval/elemmel működik majd, természetesen 2,4GHz-en, a csoportokat egyenként szabályozhatjuk, és csoportarányokat is megadhatunk.

Árakat még mindig nem tudunk, de induljunk ki abból, hogy a konkurens, hasonló tudású Phottix Odin 330 dollárba kerül (~75000 Ft), a Dazzne Kody TTL pedig 259 dollárba (~60000 Ft), ergo valahol itt lesz a Pixel King Pro is.

Phottix Odin kioldó:

 

 

 

Dazzne Kody TTL kioldó:

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here