MEGOSZTÁS

A RadioPopper az előzetes kiszivárogtatás után hivatalosan is bemutatta a RadioPopper Nano, amely állításuk szerint minden idők legmegbízhatóbb, és legerősebb rádiós kioldója. Nem véletlenül, ugyanis a RadioPoppert a Nano tervezésekor nem a funkciók garmadája inspirálta, hanem a teljesítmény és a megbízhatóság. A Nano egyszerű manuális vakukioldó 4 működési csatornával, vakupapuccsal, akkutöltöttség kijelzéssel és 3,5mm-es jack szinkroncsatlakozóval, a funkciói csupán csak eddig terjednek, se TTL, se HSS, ellenben a hatótávja brutálisnak nevezhető 500 méter.

A gyártó szerint a kialakítása “bombabiztos”, a gombjai is érintésre érzékenyek. A RadioPopper történetében egyébként ez az első kioldó, mely vakupapuccsal rendelkezik.

Az amerikai verzió 926MHz-en üzemel, ez nem szabad frekvencia Európában, így a gyártó az EU verziót szeptember elejére ígérte. Ez vélhetőleg 433MHz-es lesz. A Nano 140 dollár amerikában, ez olcsóbb, mint a hasonló szellemben épült PocketWizard PlusX, de drágább, mint a nagyobb tudással rendelkező kínai kioldók.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here