MEGOSZTÁS

…de egyelőre rejtély, hogy mit jelent a “+” utótag a névben. Valami extra fícsör lesz benne ez tuti, ugyanis a Mitros önmagában már egy teljeskörű tudással felvértezett TTL rendszervaku Canon és Nikon vázakhoz, tudásban megegyezik a jóval drágább SB-910-zel és 580EXII-vel.

Az október 3-án bejelentésre kerülő Mitros+ ezen felül fog tudni valami extra dolgot, de egyelőre nem árulták el mi az. Jó eséllyel azonban a Canon 600EX-RT vakuhoz hasonlóan bele fog kerülni a rádiós TTL vezérlés vevőegysége, így kompatibilis lesz a cég saját Odin nevű, LCD kijelzős, csoportosítható TTL vakukioldójával. Ha így alakul, komoly versenytársa lesz a Canon rendszernek.
Phottix Odin TTL kioldó
UPDATE: időközben kiderült, hogy valóban 2.4GHz-es vevőegység lesz a Mitros+ vakuban. Ráadásul olyan funkciókkal is bírni fog a rendszer, amit még a Canon hasonló termékpárosa sem tud, úgymint wireless 2. redőny szinkron, ODS (Over Drive Sync, hasonló a Pocket Wizard Hypersync funkciójához), továbbá dedikált vevőegység beiktatása a rendszerbe, amennyiben beépített vevő nélküli TTL vakut vagy stúdióvakut szeretnénk használni együttesen a Mitros+-val.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here