MEGOSZTÁS

One rules them all! – ahogy a művelt angol mondja. Olyan rendszervaku adaptert adott ki a Godox, melyen találhatunk Bowens bajonettet és Easy-box gyűrűt is egyben, ráadásul a konstruckiója is ötletes. Egyszerre két rendszervaku adaptert tud tehát kiváltani a Godox új S-type adaptere.

Mint a fenti és a lenti képeken látható, a rendszervakut ezúttal nem vakupapucsba kell erősítenünk (ahol felmerülhet a veszélye, hogy rosszul rögzítjük és véletlenül kiesik), hanem egy prés-szorítóval tudjuk a gumírozott nyílásba rögzíteni. Így lehetőség van a vakut egyenes állásban is tartani, nem akad bele a rádiós kioldó semmibe, a Godox S-Type adapter kiküszöböl minden hibát, ami a korábban itt tesztelt Bowens-bajonettes adapternél felmerült.

A Bowens bajonett kapott egy peremet is, mely épp megegyezik a kínai Easy-boxok és az eredeti Lastolite Ezybox Hotshoe softboxok gyűrűjével, így ezeket is használhatjuk a Godox S-type adapterrel, továbbá peresze mindenféle fényformálót ami Bowens bajonettes, a softboxtól kezdve a beauty dishen át a szűkítőig.

Árról és elérhetőségről még nem tudni, de a Godox nem csak önmagában, hanem Easy-box-szal szettben is kínálni fogja többféle boxmérettel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here