MEGOSZTÁS

Eddig csak a funkcióit és a küllemét ismertük a Yongnuo csúcsvakujának, a piacra dobásra eddig kelllett várni.

Az október 15-i elérhetőséget tartani tudta a kínai gyártó, így kikerült a webre a Yongnuo csúcsvakuja, vagyis már az ára sem titok többé.
Annak, aki nem ismerné, a Yongnuo YN-E3-RT kioldó és az YN600EX-RT vaku ugyanazt tudja, mint a Canon hasonló nevű terméke, sőt picit még többet is annál. Ezzel szemben a Canon verzió, ugyanilyen (tehát egy jeladó és egy vaku) felállásban kb 240.000 Ft-ba kerül itthon, a Yongnuo verzió ugyanilyen felállásban 100-110ezer Forint körül várható. Ebből kb 60ezer Forint lesz maga a vaku ára, tehát a Yongnuo esetében várhatóan ilyen költséggel kell számolnunk, ha további vakukkal szeretnénk bővíteni a Yongnuo rendszerünket. A Canon változatban ez a /vaku ár kb 155.000 Ft, magyarul a Yongnuo kevesebb, mint a fele a Canon termékének ráadásul több tudással. Jóóó lesz ez! 🙂

Figyelem! A fenti Yongnuo árak nem hivatalos árok, a blogszerkesztő csupán csak a meghirdetett dollár árból saccolta. A hivatalos magyarországi ár és elérhetőség, magyar jótállásal, magyar nyelvű leírással hamarosan kiderül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here