MEGOSZTÁS

A korábban már tesztelt YN600-as LED lámpa után a Yongnuo piacra dobja az erősebb változatot is, YN900 néven, vezetéknélküli vezérléssel, iPad méretben.

A Yongnuo YN900 LED lámpa, mint ahogy a neve is elárulja 900db LED diódából áll, a gyártó szerint azonban ez nem ment a kompakt méret kárára, ugyanis az YN900 épp akkora, mint egy iPad és mindössze 1kg-ot nyom.

Kistestvéréhez hasonlóan ennek is állíthatjuk a fényerejét, a négy fényterelő szárnnyal szabályozhatjuk a fényének terjedését, és kapunk hozzá egy frost és egy CTO plexit is, amivel a fényét módosíthatjuk.

A lámpa aktív hűtést (ventillátort) kap, ami túlmelegedéskor kapcsol csak be, és működtethetjük hálózatról vagy dupla Sony akkumulátorról.

A csomagban egy fogantyú jár még hozzá, továbbá az YN600-nál már megszokott távirányító, amivel az erejét szabályozhatjuk, akár több csoportban is. Újdonság viszont a mobiltelefonos vezérlés, iOS-hez és Androidhoz is kínálni fognak hozzá egy appot, amivel az egyes csoportokba tett LED lámpák fényét tudjuk külön-külön irányítani a telefonunkról, táblagépünkről. Tissszta high-tech!

A gyártó leírása szerint e LED tabló CRI indexe (Color Rendering Index) 95-nél is jobb, vagyis a színspekturm jórészét lefedi, elég közel áll a természetes fehér fényhez, továbbá a lámpa fénye vibrációmentes.
Az YN900 hamarosan a Mikrosathoz is megérkezik, az áráról később tudunk információt szolgáltatni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here