MEGOSZTÁS

Hogy új feature-e, vagy csak most fedezték fel a srácok a Mikrosatban, hogy képeket is lehet társítani a webshop menüpontokhoz, azt nem tudom, de megtették, így lényegesen könnyebben kezelhető lett a Mikrosat oldala.

A főmenüben, az almenükben is ikonok mutatják, hogy milyen termékeket találunk ott, ami nagy könnyítés, ugyanis az évek során egyre inkább bővült a termékkínálat, egyre nagyobb lett a menüstruktúra és kezdett egyre nehezebben kezelhető lenni. Külön vannak a stúdióvakuk és a vakuszettek, ahogy külön vannak a rendszervakuk és a rádiós kioldók is. Ez persze eddig is így volt, de még nekem se jött néha egyből, hogy hová kell kattintani, pedig elég sokat nézem a Mikrosat oldalait, a rádiós kioldók miatt például sokszor a rendszervakukra kattintottam, gondolván hogy almenüben lesznek a kioldók, majd amikor ott nem találtam, akkor esett le, hogy külön főmenüben vannak.
Mostantól elég csak rápillantani a főmenüre és egyből fel fog tűnni a kis RF603 páros, “messziről” látni, hogy hol vannak a rádiós kioldók. Ugyanígy a vakuszettek is egyértelműek fentebb.
A főmenüre kattintva a fenti képen látható kategóriatábla jön be még nagyobb egyértelműsítő képekkel, ami szintén szuper (megjegyezem már csak azért is szuper, mert egységesek a képek, tudom, csináltam már hasonló weboldalt és nagyon vacakul tud kinézni, ha nem egységesek a kategóriaképek…node ennyit a szakmázásról).

Lényeg a lényeg, hogy eztán gyorsabban lehet eligazodni a Mikrosat menürendszerében, bár úgy látom még nincs kész teljesen, ugyanis az állványoknál és a kioldóknál speciel hiányznak még a pici ikonok. Csekkoljátok Ti is: www.mikrosat.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here