MEGOSZTÁS

Mindenki szereti a striplightokat, de senki sem szereti cipelni őket, miután nagyok, időbe telik az összerakásuk és macerás pozícionálni őket külsőben. A német Thas-Systems viszont piacra dobott egy új terméket, ami egy kisebb méretű, hordozható striplight, és bármilyen típusú rendszervakuval lehet használni. A neve StripTube.

StripTube

Saberstrip

A StripTube gyakorlatilag egy 75cm-es, féligáteresztő cső egy belső reflektorral, hasonlít a Saberstrip nevű termékre (ld jobboldalt), de közelebbről megnézve kiderül, hogy más a vakurögzítése és az állványcsatlakozása.

A kb 180 eurós ára miatt nem épp egy low-cost alternatívája a Saberstripnek vagy más striplightoknak, a valódi kérdés így az, hogy megéri-e az árát a Saberstriphez képest, ami az idők során már bizonyította létjogosultságát. Szerencsére a LightingRumours weboldal írói már megkaparintottak egy példányt, így egy tesztből hamarosan ki fog derülni. A Saberstrip tesztjét ide kattintva olvashatjátok angol nyelven.

Az alábbi videóban bemutatják a StripTube-ot, egész jópofa szerkezetnek tűnik, de javaslom tekergessetek bele, mert emberünk 11 percen keresztül mutatja be azt, amit 1,5 perc alatt is megtehetne.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here