MEGOSZTÁS

A Manfrotto 055 és 190-es állványaihoz az alábbi új kiegészítőket fejlesztette ki, hogy még kényelmesebbé és praktikusabbá tegye legnépszerűbb állványait:

  • Vízszintező oszlop
  • Rövid Középoszlop
  • Alacsony látószögű adapter
  • Új tüskés és tapadókorongos lábvég

Vízszintező oszlop

Az új szintező oszlop az XPRO 190 és 055 állványokhoz lett kifejlesztve – segítségével a fotó vagy videó fejek a lábak és lábszögek időrabló egyenként történő állítgatása helyett gyorsan és egyszerűen vízszintbe hozhatóak.
Az állvány középoszlopába egy szintező félgömb van beépítve, így a felső lap szöge független az állvány többi tagjától. A félgömb az oszlop alján lévő fogantyúval szorítható meg vagy engedhető ki. A fotó vagy videó fejek 3/8″ csavarmenettel rögzíthetőek, vízszint mérő buborék is segíti a használatát. Kódjai: 190LC és 055LC

Rövid középoszlop

A rövid középoszloppal a tripod pozicionálási rugalmasságát növeli. Ha a lábakat harmadik szögben akarjuk használni (kb 60 fok) de ebben a helyzetben is szükségünk van arra, hogy lejjebb vagy feljebb igazítsuk a kamerát a rövid középoszloppal ezt megtehetjük. Kódok: 055XSCC és 190XSCC

Adapter alacsony látószöghöz

Ezzel az adapterrel ultra-alacsonyra rakhatjuk a kamerát : a felső öntvényre helyezve és a 190X3 állvány 4 lábszögével kombinálva egészen földközeli helyzetbe kerülhetünk. Kizárólag az MT190X3 állvánnyal használható.
kód: 190XLAA

Tüskés lábvég

Gumi-fém lábvég, amelynél a fém extra kemény eloxált aluminiumból készült, ami különösen ellenállóvá teszi a korrózióval szemben. 

Tapadókorongos lábvég

A gumi lábvég megnöveli a láb felületét, így nagyobb stabilitást ad, amikor szükségünk van rá.

Friction Arms, Rögzítő karok

A Manfrotto friction arm családja – amely pro és hobbi fotósok és videósok számára tervezett tartó kar sorozat kamerához, világításhoz, egyéb kiegészítőkhöz – most 2 új taggal bővült: a 15 cm-es és 24 cm-es változattal. A 2 új kar a népszerű 143 Magic Arm kiegészítő terméke kisebb méretben, de ugyan úgy 3 kg-os teherbírással.

A termékek az új méretek mellett olyan extra tulajdonságokat is kaptak, mint az elforgás-gátló adapter. Az elforgás-gátló adapter a 190-es és 055-ös állványok easy-link csatlakozójával használva megakadályozza, hogy a rendszer elforduljon a rá rakott teher hatására.

A karok rendkívül sokoldalúan használhatóak, mert a felső végükön lévő csatlakozás többféle adapterre kicserélhető. 5/8″ spigot, vakupapucs, 3/8″ és 1/4″ adapter és elforgás-gátló adapter közül választhatjuk a célunk megfelelőt. 

4 változatban kapható a 2 új méret: a 244Mini és 244Micro, valamit a 244Mico-AR szett elforgás-gátló adapterrel és a 244MicroKIT 3861-B Nano csipesszel és elforgás-gátló adapterrel.

Az új termékek bevezetésével az alábbi korábbi termékek szűnnek meg: 823 Medium hydrostat arm, 814-1 Mini hydrostat arm, 819-1 Small hydrostat arm, 825 Medium hydro kit, 827 Small hydro kit, 830 Mini hydro kit.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here