MEGOSZTÁS

Az első hír az volt, hogy a márciusban megrendezett The Photography Show kiállításon a Bowens az utolsó pillanatban lemonta a részvételt, pedig termetes méretű standdal készültek volna. Gondolom ezzel jókora fejtörést okozhattak a kiállításszervezőnek, hiszen mégsem járja, hogy egy hatalmas lyuk tátongjon a kiállítók közt, ezért gondolom rávették a Bowenst, hogy legalább egy pihenőszigetet létesítsenek azon a területen…ha más nem.

Akkor a Bowens arra hivatkozva mondta vissza a szereplését a kiállításon, hogy nem készült el az új Generation X vakucsaládjával, ami központi szerepet játszott volna a standjukon. (Mondjuk ezért lehet hogy fejek hullottak a cégnél, de ez más kérdés.)

Így esett a nagy eset, hogy a Bowens stand helyén egy szakmai látogatók részére létesített lounge kapot helyet, ahol viszont mutattak egy aprócska részletet a Generation X vakucsalád egy tagjáról és elég tetszetősnek néz ki:

Úgy találgatják, hogy olyan letisztult, minimál design lesz, mint a Broncolor Sirosé. Vélhetőleg a vakuház szélét láthatjuk a képen a Bowens felirattal, illetve a házzal szépen egybeolvadó ernyőreflekor tövét. Bowens bajonettet ilyen szépen még nem láttunk csatlakozni bármihez.

Broncolor Siros
Szó mi szó, ráfér a Bowensre egy kis vérfirssítés, mert a Gemini szériájuk már igencsak öregecske, küllemre, kezelésre mára sajnos egy kategória lett a leggagyibb, legegyszerűbb kínai vakukkal (persze belbecsre azért nem egy kategória, szigorúan csak küllemre és kezelőfelületet tekintve)
Bowens Gemini 500

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here