MEGOSZTÁS

Újra megnéztük miket töltögetnek fel a Yongnuo hivatalos weboldalára, amiket még nem publikáltak, de egy kis trükkel bárki megnézheti milyen termékek bejelentésére készül a cég. 

 Elég csak az utolsó bejelentett termék oldalát behozni, és az URL végén szereplő ID-kódhoz egyet hozzáadni. Jelen esetben pl az YN685 vaku Nikon verziójának URL-je úgy végződik, hogy ?ID=377, ha ezt átírjuk 378-ra, meg is kapjuk a sorban következő terméket. Ez nem más, mint a Yongnuo YN760 profi LED lámpa, amiről én személy szerint azt hittem hogy még be sem mutatták, de kis nyomozás után kiderült, hogy csak a mi figyelmünket kerülte el a dolog, a lámpa ugyanis április óta kapható.

Ami tudni kell róla, hogy pici, könnyen hordozható 2 vagy 4 Sony NP akkuról tud működni. Teljesítménye 80W (8000 lumen, kb 600W-os halogénnek felel meg), CRI indexe 95 fölötti, fénye 5500K-es, tömege közel 2kg. A fényereje 1-100% között állítható egyenként vagy 10-es lépésekben, ha pedig a lámpa nem elérhető helyen van, akkor rádiós távirányítójával, vagy telefonos appal is szabályozhatjuk. Ára “külföldiában” 310 dollár.

{gallery}yn760{/gallery}

A sorban következő termék a Yongnuo YN600 Air. Korábban már bemutatták az YN300 Air nevű terméküket, ez annak a nagytesója, vagyis a népszerű LED tablójuk vékonyított, “alig-peremes” változata. Számomra ez a dupla akksis lámpa is új terméknek számít, bár ahogy látom itt-ott a világon már lehet kapni, szóval annyira mégsem új, csak én nem tudtam róla.

{gallery}yn600air{/gallery}

A harmadik a sorban a Yongnuo 35mm f/2 objektív Nikon bajonettes verziója, mely az 50-es nifty-fiftyt követi a kínálatban. Ez még teljesen új dolog, csak a megszellőztetése történt még májusban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here