MEGOSZTÁS

Hamarosan érkeznek az új Flash-Mob vakuk, most ezek újdonságait vesszük sorra a nálunk lévő demó darabon.

Megújult forma – az új akksis vakuk kisebbek, könnyebbek lesznek a korábbi változatnál. A fém házat műanyag váltja le. Hátul nagy méretű kijelző segíti a felhasználót. A kisebb méretű üvegbúra is hozzájárul a méret csökkenéshez.

Kétféle típus – a TTL képes változat mellett egy kedvezőbb árú HSS képes Manuális vaku is érkezik. A manuális 600 míg a TTL képes egyelőre 400Ws-os változatban lesz elérhető.

Újragondolt akkumulátor – a korábbinál lényegesen felhasználóbarátabb akkumulátorról fog üzemelni a készülék. Külön kijelzőt is kapott, melyen százalékos formában jelenik meg az akkumulátor töltöttsége. Kapacitása 4400mAh, ez lehetővé teszi továbbra is a 400 teljes erejű villantást.

Hálózati adapter – az akkumulátor helyére illeszthető egy hálózati adapter így közvetlenül 230V-ról is üzemeltethető. Amikor nem kültéren hanem belső helyszínen, stúdióban szeretnénk használni, nincs terhelve feleslegesen az akkumulátor.

10W LED beállítófény – a modellfény teljesíménye az elődhöz képes megduplázódik, és új funkcióval bővül. Választható lesz egy AF segédfény mód, amikor a fényképezőgép félig lenyomott gombjára aktivizálódik a LED.

TTL támogatás – Canon és Nikon TTL támogatás is kerül a Flash-Mob 4 TTL vakuba. Így elérhető lesz minden TTL funkció, mint az expozíció kompenzáció, első, második redőny szinkron, FEC, FEB, stb. Négy csoport (A, B, C, D) és 99 csatorna választható.

HSS képes – természetesen a gyors vakuszinkron sem maradhat el, ez a manuális változatnál is elérhető lesz. Így tűző napsütésben kis mélységélességgel sem fog gondot jelenteni a tökéletes expozíció.

ISO100 – 1/1600sec – F/1.8

Új távvezérlő – a TS-4 távvezérlő praktikusabb kezelőfelülettel és LCD kijelzővel érkezik, minden eddiginél könnyebb beállítási lehetőségekkel.

Beépített vevő – mostantól nem lesz szükség külön vevőegységre, minden új Flash-Mob vakuba integrál Canon, Nikon vevőegység kerül.

Gyorsabb újratöltési idő – az újratervezett elektronikának köszönhetően mindössze 2,4 másodperc szükséges a maximális teljesítményre való újratöltéshez.

További jellemzők:
– ventillátoros hűtés
– hővédelem
– Bowens fényterelő csatlakozás
– stroboszkóp mód
– S1, S2 slave mód
– vállpánt a vakuhoz
– automatikus stand-by mód
– hangjelzés
– beállítások automatikus mentése
– 100m hatótávolság (TS-4 kioldóval)
– 1/1 – 1/128 teljesítmény szabályozás Manuális módban
– integrált ernyőtartó
– Súly: 1,7 kg + 0,4 kg akkumulátor
– Méret: 265 x 125 x 200mm

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here