MEGOSZTÁS

Bemutatták a Rotolight Anova Pro 2 LED lámpát, mely egyszerre folyamatos fény, effektfény, és vaku HSS gyorsszinkronnal, változtatható színhőmérséklettel ésatöbbi…

A Rotolight Anova Pro kör alakú LED lámpa második generációja érkezett meg, melyet fotósoknak és videósoknak egyaránt szánnak. Méretre megegyezik az elődmodellel, de a brit társaság szerint 70%-kal erősebb annál, és az akkumulátora is jóval nagyobb teljesítményű.

Az Anova Pro folyamatos fény módban 10.700 luxot teljesít 3 láb távolságon mérve, de vakuként is működik, mégpedig 1/8000s gyorsszinkronnal. A lámpának nincs feltöltési ideje, és max teljesítménye elődjéhez képest ráadásul 250%-kal megnőtt villanó üzemmódban. Beépített Elinchrom Skyport rádiós vevővel bír, ami 200m hatótávolságú és távvezérlést biztosít (fényerő, színhőmérséklet, üzemmód).

Az Anova tud ún. CineSFX effekt üzemmódot is, ekkor speciális világítási mintával tábortűz, TV-készülék, villámlás, fegyvertűz vagy “paparazzi” vakuvillogások fényét képes imitálni videofelvételen.

Színhőmérsékelete szabályozható, 3150K-től 6300K-ig. CRI indexe 96 fölötti, TLCI indexe 91-es.

Ára 1400 euro lesz, decembertől árusítják majd.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..