MEGOSZTÁS

Karl Taylor mostanában rákapott az élő bejelentkezésekre. Először tutorial videókat készített, aztán tutorial sorozatokat a Broncolor felkérésére Urs Recherrel, majd rendszeres Vlog epizódokat rakott és rak ki, most a legújabb pedig az élőzés, a Live Workshopok. Sajnos nem ingyenes, de nem is túl drága.

A mostani adás december 20-án a Beauty Lighting Techniques lesz, vagyis női portrékról lesz szó, melyben Karl-féle tippeket és trükköket láthatunk és hallhatunk. A Beauty világítás általában keményebb fénnyel történik, mint a hagyományos portré világítás, ezért óvatosan kell kezelni, hogy minimalizáljuk a textúrát és a bőrhibákat. Mint ilyen, a keményebb világítás ragyogása igazi dinamizmust ad a képminőségnek, ám az utómunka elkerülhetetlen.

A webinarban lesz szó technikáról, fényről, hátterekről, pózokról illetve az elengedhetetlenül fontos, professzionális make-upról. Ha az idő engedi, érinteni fogjáka bőrretust is. Karl a webinar során online érkező kérdéseket is élőben megválaszolja, még akkor is ha nem áll módodban élőben nézni, a kérdéseidet elküldheted előre és azokat az élő bejelentkezés során felolvassák.

A Live Photography Show a Karl Taylor Education program tagjai számára érhető el, ennek a programnak havidíja van, mely 14 dollár/hó. Ez havi 3700 Ft, szerintem ennyit megér a fejlődés. Nincs hűségnyilatkozat, ahogy nézem, vagyis a havi előfizetést bármikor le lehet mondani. A következő adás December 20-án lesz magyar idő szerint 19:00-kor.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..