MEGOSZTÁS

Néhány új vakut mutat be a Jinbei. Egy kicsi a Godoxtól, egy kicsi a Profototól, de a végeredmény tetszetős.

Kaptunk egy listát a Jinbeitől, hogy milyen vakukat mutatnak be mostanság. Afféle roadmap némi specifikációval. Lássuk:

Stúdióvakuk

Vezetékes (220V) vaku fronton sok modell érkezik. Spark II-300, Spark II-400 és Spark III-400. A név kissé megtévesztő, ugyanis a 300-as modell 250Ws-os, a 400-as modellek pedig 350Ws-osak. Mindegyik modellt 1/32 erőig lehet leszabályozni (csak manuál vakuk), villámgyors 1mp-es újratöltési idővel rendelkeznek, és míg a Mark II-es modellben 150W-os halogén beállítófény van, addig a Mark III-ban 15W-os LED. Utóbbi egyékbént LCD kijelzővel rendelkezik. A Mark II verzió fémből van, a Mark III műanyagból. A kioldásukra a TR-V6 vezérlő alkalmas mindegyik esetében, viszont a Mark II-eseket USB-vel is ki lehet oldani (miiivaan???), a Mark III-ast pedig a fenti kioldó mellett a TR-Q6 vezérlővel is használhatjuk.

Az Sparkok mellett jönnek a DM és DPX jelzésű vakuk, illetve a DPE széria Mark II-es verziója. Ezek 300-1000Ws között leszenek és a fentiekhez hasonlóan némelyik halogén modellfénnyel bír majd, némelyik LED-del, némelyiknek lesz LCD-je és gyors feltöltési idővel rendelkezik (DM), mások pedig lassabbak lesznek az 1.9s-mal, cserébe viszont 1/64-ig lehet leszabályozni őket (DPX).

Akkumulátoros vakuk

(Mint kiderült az itt tárgyalt vakukat véletlenül kiszivárogtattuk. A gyártó kérésére eltávolítottuk őket a cikkből, miután még bemutatás előtt, mitöbb fejlesztés alatt lévő vakukról van szó. Amint hivatalosan is megjelennek, lesz róluk cikk a blogon.)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..