MEGOSZTÁS

Új szereplő lépett a világítástechnikai piacra, a holland Astora.

Kezdetben három LED panelt kínálnak, a “szélesvásznú” WS-t, az ún. power spot PS-t, és a super flood SF-et. Mindhárom a gyártó szerint tökéletes színspektrumot kínál 98-as TLCI értékkel. Beépített vezetéknélküli vezérlést kaptak, és elérhetők napfény és bi-color színnel.

Az Astora WS 840 egy téglalap formájú panel 50 fokos szórással. Két Sony NP-F akkuról üzemeltethő, vagy hálózatról. Nincs benne ventillátor, így csendesen teszi a dolgát, fogyasztása 56W.

Az Astora PS 1300 négyzet formájú, 30 foknál kisebb fényszórással. Sztenderd V-mount akkuval működik, teljesítménye 86.4W, és ebben sincs hűtőventi.

Az Astora SF többféle formában lesz kapható, 120 fokos szórással, beépített DMX 512 támogatással és XLR csatlakozókkal a távvezérlés érdekében. Három verzió létezik, mindegyik bi-color: SF 100 (98W), SF 120 (115W), SF 200 (191W), utóbbi 28V-os, előbbi kettő 15V-os. Még a legerősebb verzió is passzív hűtésű, tehát nincs benne zajos ventillátor.

A gyártó szerint mindegyik modell bombabiztos, de könnyű fém házzal, levehető fényterelőkkel készül, ezáltal minden filmesnek és fotósnak nagyszerű eszközt jelenthetnek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..