MEGOSZTÁS

Kiszivárgott a remekbeszabott Godox AD600 PRO kistesója, a 400Ws-os változat.

Várható volt, hogy a PRO széria nem áll meg egy tagnál, így a 600-as után jön az AD400 PRO, mely nem hivatalos még, csupán egy kínai forgalmazó Facebook oldalán szivárogtatták ki a képeit.

Látszólag ugyanolyan, mint az AD600 PRO, ám ha jobban megnézzük, a mérete kisebb, és a gombjai is néhol különböznek.

Ezen kívül egy furcsaságot vehetünk észre a képeken, hogy nem Bowens bajonettes, csak egy adaptert adnak hozzá. Ezt majd meglátjuk, a Godox korábban is gyártott stúdióvakut kétféle bajonettel, melyekből az európai piacra jellemzően inkább a Bowenses került. Az AD600 PRO-ból ugyan nem készült más változat, de simán meglehet, hogy a 400Ws-osról úgy ítélték meg, hogy aratni fog a kínai piacon, ezért más bajonettel is készülni fog. De az is meglehet, hogy a Bowens S-bajonett a méretcsökkentés áldozata lett, és ezért kell adapterezni. Én személy szerint ez utóbbit nehezen tudom elképzelni.

Az alábbi képen nem véletlenül vannak a húsvéti tojások. A forgalmazó szerint van még valami “easter egg” a történetben, amit még nem árulhatnak el. FYI: így hívják angolul az elrejtett meglepetéseket, szóval valamit adnak még a vakuhoz, amit kitakartak a képen.

Azt hiszem lassan kijelenthetjük, hogy az eredeti Witstro széria a végéhez közeledik, az AD180-at már leváltotta az AD200 zsebvaku, az AD360-at pedig minden jel szerint az AD400 PRO fogja váltani.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..