MEGOSZTÁS

Korábban írtunk már a Godox AD200 ellenfelének számító Cactus RQ250 kompakt stúdióvakuról, de akkor még csak koncepcióterv volt. A kis vaku most rajtolt el a piacon.

Mégpedig a Kickstarteren, ott lehet előrendelni és ezáltal támogatni pénzzel a projektet. A Cactus RQ250 egy 250Ws-os akkumulátoros TTL vaku, aminek csupasz villanócsöve van, amit egy Cactus-bajonettes, könnyedén eltávolítható, opálüveges reflektor fed.

Kattints a képre, ha nem indul el az animált GIF!

A reflektorfej ennél a vakunál is mágneses, így különféle fényformálókat tudunk rárakni a fóliától kezdve a méhsejtrácson át a fényterelő lapokig.

A vaku a Cactus V-6II kioldóval működik együtt, mely használható Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus/Panasonic és Sigma kamerákkal is, egyedül a Sony a kivétel, melyhez a V-6IIs modellt kell megvenni. Kapunk TTL-t, HSS-t, 10FÉ-es teljesítményátfogást, több mint 500 villanást egy töltéssel, és gyors villanási időt.

Bowes bajonettes adapter külön lesz megvásárolható a vakuhoz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..