MEGOSZTÁS

A Jinbei új vakuvezérlője új designt, és li-ion akkut kapott.

A cég régi TR-Q6 kontrollerét egy új modell, a TR-Q7 váltja. Teljesen más design (vegyük észre, hogy ugyanaz a görgő van rajta, mint a megszellőztetett HD-2 vakun), színes kijelző és beépített li-ion akkumulátor, ami jellemzi az új “szajrét”.

Míg a régi verzióból létezett Canon, Nikon, Fujifilm és Sony kompatibilis modell, addig az új egyszemélyben fog produkálni ebből hármat, így a kívánt kompatibilitást – lényegében vezérlő esetében a világon egyedülálló módon – menüből tudjuk kiválasztani. Kivéve a Sonyt, ugyanis a cég multi-interface vakupapucsa némileg eltér az ISO szabványtól, ezért a Sony-verzió külön készül majd. Ha elkészül. Ha nem, akkor Sony-júzereknek marad a TR-Q6.

Teszem hozzá a Trioponak volt már egy ilyen próbálkozása rendszervakuval, de ők nem az a cég, akik borítják a piacot valami óriási innovációval, vagy mérnöki truvájjal. Esetükben örülhetünk, ha egyáltalán a vaku hosszútávon villanni tud, szóval nem kell részleteznem, hogy a “hermafrodita vaku” próbálkozásuk kudarcba fulladt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..