MEGOSZTÁS

A Godox amerikai forgalmazója nem túl szép, de annál hasznosabb szerkezetet mutatott be. Sajnos azonban jelen állás szerint Európában ez sem lesz elérhető.

Ez már a második önálló akciója az amerikai Flashpoint márkának, vagyis az Adorama által átcímkézett Godoxnak. Először az XPro kioldó kapott náluk 2. generációs verziót, most pedig egy vertikális adaptert mutattak be a Godox XPro kioldókhoz. Sem az “Xpro 2”, sem pedig ez az adapter nem lesz kapható a tengerentúlon kívül.

A mostani kütyü lényege, hogy a kamera és a kioldó közé illesztve a kioldó függőlegesen fog állni, ami akkor jön jól, ha a kamera állványon van, olyan pozícióban, hogy nem látunk rá a gyárilag felfelé néző kioldóra.

A gyártó szerint azért ilyen magas, hogy a homlokunk ne érje el a függőlegesbe állított vezérlőt. Tekintve, hogy ez csak egy egyszerű ún. “TTL-pass through” (TTL jelátvívő) adapter, ezért nem kell bele elem. Jelenleg Canon és Nikon kompatibilitással lesz elérhető az USA-ban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..