MEGOSZTÁS

A Lume Cube piacra dobta új termékét az AIR-t, ami egy aprócska, könnyű LED lámpa, méretéhez képest tekintélyes erővel és távvezérelhetőséggel. Sejtitek mire gondolok?

Igen, drónos használatra! A Lume Cube AIR mindössze 56g tömegű, fényereje 400 lux 1m-en mérve. Ez speciel nekem nem sokat mond, de azok szerint, akik kipróbálták, méretéhez képest meglepően erős. 60 fokos szögben szórja a fényt, mely a szélek felé szépen fogy. A kis Cube AIR 9-10 méterig vízálló és egyetlen gomb van rajta. Ezzel ki be kapcsolhatjuk, illetve az erejét 3 lépésben állíthatjuk. Utóbbira ugyanakkor kisebb lépésekben is lehetőség van egy telefonos applikáció segítségével, melyben szintén lehetőség van ki-be kapcsolni, folyamatos és villanófény között váltani és figyelemmel kísérni az akku töltöttséget. Utóbbi sajnos nem bírja túl sokáig a kis méret és a relatíve nagy fényerő miatt.

A Lume Cube AIR nem csak állványmenetet kapott, hanem beépített mágnest is a rögzítéshez.

A Cube AIR-hez lehet kapni fehér és narancs színű diffúz kupakot is.

A villanófényes üzemmód ne tévesszen meg senki, túl sok értelme nincs: mobilfotózáshoz találták ki, de csak annyit jelent hogy világítani kezd a Lume Cube és kikapcsol, amikor a telefon elkészítette a fotót.

Drónra szerelve ezt a kis kütyüt azonban egészen érdekes eredményt kaphatunk. Mivel könnyű, ezért többet is felszerelhetünk, az applikációból mindegyiket vezérelni tudjuk.

A Lume Cube AIR ára ráadásul mindössze 70 dollár.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..