MEGOSZTÁS

Az alábbi videóban megleshetjük, hogyan tudunk bárhol műfüstöt produkálni, hogy hangulatosabbá tegyük a fotóinkat vagy videónkat.

A Shutterstock Tutorials jóvoltából kiderül, hogy pofonegyszerű a dolog, csupán egy ún. “ködölő” gép kell hozzá. Itthon csak nagyon drágán találtam hasonlót méhész webshopokban, szóval érdemes inkább a videóban szereplő 60 dolláros cuccot megrendelni az Amazonról, még úgy is jobban megéri, ha vállaljuk a vám-áfa terhet és a szállítást. A belevaló folyadék élelmiszeripari ásványi olaj. Valami ilyesmi.

A videó második részében egy még jobb trükköt mutat emberünk, melynek neve Fog Tube of Death. A segítségével elérhetjük, hogy a fotón/videón ne csak egy helyről jöjjön füst, hanem egy relatíve nagyobb területről. Az ehhez szükséges cuccot úgy hívják fólia tömlő, a felfújásához szükséges ventillátor pedig szintén nem kapható itthon, de Amazonon 50 dollár kb, a neve Lasko 4900.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..