MEGOSZTÁS

Minden jel arra mutat, hogy a Godox a népszerű AD200 vakunak is szán egy PRO verziót, teljessé téve ezzel a PRO termékvonalat.

Az AD600 PRO, és az AD400 PRO után az AD200 zsebvakuból is érkezik PRO verzió, legalábbis a neten fellelhető infók erre engednek következtetni. Először Aries Tao Godox nagykövet kotyogta el a közösségi médiában, hogy van nála egy ilyen vaku tesztelésen, majd nem sokra rá az Adorama webshopjában is megjelent egy Flashpoint eVOLV R2 PRO nevezetű vaku, melyet ugyan kifutott terméknek jelöltek meg és se ár, sem pedig specifikációk nincsenek mellette, de a fotókon jól látható, hogy egy új termékről beszélünk, új névvel, kissé áttervezett kezelőfelülettel. Például a POWER kapcsoló is más lett.

A Godox PRO széria legfőbb jellemzői a stabil színhőmérséklet üzemmód (kb. 40 Kelvin difi a teljes tartományban), a gyors feltöltési idők (1-1,5mp full erőn), és a 0.1FÉ lépésben, 8 FÉ tartományban állítható vakuerő (1/1-1/256). Nem nehéz tehát kitalálni, hogy a Godox AD200 PRO-tól is ezeket várhatjuk majd.

Jómagam még nem használtam egyszerre az AD200-at és a PRO vakukat, de aki igen, az azt állítja, hogy azért érezhetően ki tud jönni a sima és a PRO vakuk között a színhőmérséklet- és feltöltési idő különbség, így az AD200 PRO verzió valóban teljessé tenné a PRO szériát. Értsd a különféle teljesítményű PRO vakuk kompromisszummentesen társíthatók lesznek egymással, azonos színhővel, azonos feltöltési időkkel stb.

Az alábbi képek az Adorama webshopjából származnak:

A Mikrosat “különítménye” jövő héten meglátogatja a Godox gyárat, bízunk benne, hogy hallunk majd olyan új infót, amit megoszthatunk veletek itt a Vaku.hu blogon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..