MEGOSZTÁS

Felmérést tart a Sekonic, a piacvezető fénymérő gyártó. Arra kíváncsiak, hogy van-e igény arra, hogy Godox-kompatibilis fénymérőket gyártsanak.

A Sekonicnak két olyan fénymérője is van, amibe beépített rádiós kioldó került (jelenleg Elinchrom, Phottix és PocketWizard kompatibilitással), így a mérés során el tudjuk sütni vele a vakukat, és szabályozni tudjuk az erejüket, rendkívül pontossá és kényelmessé téve ezzel a stúdiómunkát.

A Sekonic most azt szeretné tudni, hogy az alábbi (ill. a fenti képen is látható) két fénymérőjük kapjon-e Godox kompatibilitást?

  1. opció – Sekonic Speedmaster L-858D: LCD-kijelzős, beeső és visszavert fényt mérő fénymérő 1 fokos spotméréssel, full fotó és video funkciókkal. Háromszor érzékenyebb a gyenge fényre beeső fénymérésnél, mint bármelyik más Sekonic fénymérő, továbbá tud HSS vakut mérni és villanási időt kijelezni. A Sekonic L-858D 600 dollárba kerül, egy opcionális Godox rádiós modul hozzá kb 100 dollárba kerülne.
  2. opció – Sekonic Lightmaster Pro L-478D: szintén LCD kijlezős, beeső és visszavert fényt mérő fénymérő (visszavert fényhez opcionális 5 fokos keresővel), teljes fotó és videó funkciókkal. A 858-hoz hasonlóan képes vaku- és környezeti fény arányt analizálni, digitális érintőkijelzős és számos testreszabható funkciója van. Ebben beépített rádiós kioldó lenne, ára pedig 400 dollár körül alakulna.

A felmérést itt találjátok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..