MEGOSZTÁS

Hivatalos a Godox AD200 PRO, a sejtések beigazolódtak. Továbbá hivatalos már a Godox V1 is.

Minden jel szerint hivatalossá vált a Godox AD200 PRO, legalábbis az USA-ban már előrendelhetővé vált a testvérmárka égisze alatt, jóllehet a Godox a saját kommunikációjában még nem mutatta be.

A korábbi tippjeim beigazolódtak, az alábbi különbségekkel rendelkezik a korábbi AD200-nál:

  • Stabil színhőmérséklet mód: a korábbi +/- 200K eltérést a max és minimum erő között leszorították 100K-re. Stabil színhőhöz még ez is talán soknak tűnhet, de ne feledjük, hogy az AD600 PRO-nál is 75K különbséget írt a gyártó, a mérésekből azonban kiderült, hogy csak 35-36K az a 75. Így az AD200 PRO-nál is jó eséllyel a gyárilag megadottnál kevesebb lesz majd.
  • 9FÉ vakuerő tartomány: 1/1 – 1/256 tized FÉ lépésekben
  • Kissé áttervezett kezelőfelület és új gombok
  • Áttervezett POWER kapcsoló
  • USB-C port a firmware frissítéshez
  • Áttervezett ernyőadapter csatlakozás (a 1/4″-es csatlakozó kétoldalt kapott két mélyedést így nem tud elforogni a vaku az adapteren). Emiatt új ernyőadapter is jár majd a vakuhoz.

Az akkuteljesítmény és a feltöltési idő nem változott. Cserébe az ár sem változott nagyon, várhatóan alig lesz drágább a PRO verzió, mint a sima!

Új ernyőadapter csatlakozás

A Godox továbbá hivatalosan is piacra dobta, előrendelhetővé tette a botrányokkal is övezett, kerek villanófejes rendszervakuját, a Godox V1-et. Erről azonban később szólunk, ugyanis készülünk egy kis meglepivel. 🙂 Annyit tudni jelenleg, hogy az USA-ban 260 dollár lett az ára, szóval itthon valahol 100ezer Ft környékén várható majd.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..