MEGOSZTÁS

…ám sajnos amerikainak is kell lenned.

Az Adorama szárnyai alatt cseperedő Flashpoint ugyanis ismét egy exkluzív, csak az USA-ban elérhető Godox termékkel rukkolt elő, az MB-6 töltővel, amiben 6db AD200 akksit lehet egyidejűleg tölteni.

Az MB-6 nem csak tölteni tud, de karbantartás módban is tud üzemelni, ami azt jelenti, hogy a li-ion akksik számára legjobbnak számító 60%-os töltöttségen tartja a telepeket, hosszabb távú – kihasználatlan – tárolás esetén.

Ezzel a cuccal csak egyetlen gond van, mégpedig az, hogy az USA-n kívül nem lesz máshol kapható, ugyanis a Godox kizárólagosan csak a Flashpointnak gyártja. Ez már a sokadik ilyen termék. A Flashpoint korábban csak egy USA-piacra átcímkézett Godox volt, legyen szó bármilyen termékről, ám az elmúlt időszakban egyre több olyan – egyébként remek – koncepció látott napvilágot, amit a leírások alapján a Flashpoint tervezett és a Godox gyárt, és Godox néven nem jelenik meg, ergo csak a tengerentúlon lesz elérhető.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .