MEGOSZTÁS

A FlashHavocon tettek közzé egy érdekes kiegészítőt, sőt többet is Godox AD200-hoz, AD600-hoz és AD600 PRO-hoz.

Az első kiegészítő – ami lényegében most jelent meg a TurtleRigtől – az az ún. villanócső toldó (Flash Bulb Extension). Ezt a csatlakozókkal ellátott kis gyűrűt a vakuház és a villanócső közé kell betenni, segítségével a villanócső kijjebb tud állni a házból, ergo jobban belelóg a fényformálóba. Célja, hogy a fény a fényformálóban beljebb legyen, így jobban ki tudja villantani a teljes felületet.

A TurtleRig szerint a toldónak parabolaboxoknál, beauty disheknél, stripboxoknál és ernyőknél van a legnagyobb haszna. A toldó kapható AD200-hoz, AD200 PRO-hoz, AD600-hoz és AD600 PRO vakukhoz. Ezekből állítólag a sima AD600 profitál a legtöbbet a toldóval.

Toldó AD200-hoz

A cégnek azonban vannak más kiegészítői is a Godox vakukhoz. Ott van például a Telephoto Reflector, amit a szebb napokat is látott Quantum QFlash-hez fejlesztettek eredetileg, de a fenti toldóval kompatibilis lesz a Godox AD200-zal is. Ez egy olyan reflektor, ami kb. 135mm-es gyújtótávra szűkíti a vaku fényét, mely 18 fokos szöget, és egy ponton mérve +2FÉ-kel erősebb fényt jelent.

TurtleRig Telephoto Reflector

A másik érdekes kiegészítő a cégtől a tükörreflektor, amit toldóval egybeépítve lehet kapni az AD200-hoz. Ezt ernyővel való használathoz szánják, segítségével a villanócső összes fénye az ernyőbe koncentrálódik.

TurtleRig 5.5″ mirror reflector

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .