MEGOSZTÁS

A Phottix bemutatta a Padat reverz lámpaállványt, 300cm magassággal és kompakt tárolási lehetőséggel.

A Padat Compact Light Stand két különlegességgel is bír. Az egyik, hogy reverz állvány, vagyis a lábak nem alulról nyílnak kifelé, hanem felülről hajtható le, továbbá felfekszenek a padlón, nem pedig a hegyükön állnak.

Első blikkre nem tűnik túl bíztatónak a stabilitás szempontjából, de a termékadatok között az szerepel, hogy a lábak terpesztése 120cm, szóval annyira azért nem kicsi ez az állvány. Mindehhez egyébként 300cm-es max magasság, és 5kg terhelhetőség társul úgy, hogy az állvány maga is 2.1kg tömegű.

A másik különlegesség, hogy összecsukva a Padat állványoknak szögletes a profiljuk, és összeillesztési pontjaik vannak, így egymáshoz csatolhatók, kis helyen tárolhatók, egyben mozgathatók (ja, hogy 5db állvány több mint 10kg-ot nyom? Khm…). Az állványok alját kell összeakasztani, majd a vállukat összepattintani. Szétszedni egy kis kar billentésével lehet őket (ld. a fenti képen).

Nagyon praktikus megoldás a képek alapján, láttunk más hasonló ötleteket korábban, kérdés, hogy ez a sok új fícsör mennyire megy a legfőbb funkció, vagyis a stabilitás rovására.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..