Bye Bye Basic…

Vegyünk könnyes búcsút a jól bevált, szeretett Basic vakuktól.

345
0
MEGOSZTÁS

1684. Az elmúlt tizenkét évben ennyi Basic vakut adtunk el. Kb. ezer fotósnak jelenti ez a kis szürke hasábforma a fotóstúdiót.

Az első ügyetlenkedést a fénymérővel, vagy anélkül, az első softbox összerakást, a türelmetlen pillantásokat a modell, vagy a megrendelő részéről. Amikor a gyerek, vagy kutya úgy szaladt el mellette, hogy majdnem felborult…

Lassan egy fotós generáció nőtt fel rajta, de most ez a korszak lezárul. Még kereken 90 darab van belőle, 300-as, és 600-as vegyesen, és vége, nincs több. Jön helyette beépített rádiós vevővel kisebb, kompaktabb utód, lehet, hogy kicsit drágább is lesz…

De ha még szeretnél a “Te is Basices vagy?” kérdésre igennel válaszolni, vagy csak a meglévő szettedet még egy fényforrással kiegészíteni, akkor itt az idő, most vagy soha!

Ha a nyaralásra elment az összes spórolt pénzed, az sem gond, most Cetelem hitelre is megveheted a robosztus szürke legendát… Ha neked is van valami jó sztorid, vagy jó képed, ami a basiccel készült, töltsd fel a vakuidomárok Facebook csoportba, osszuk meg a tapasztalatainkat, élményeinket!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..