MEGOSZTÁS

Tovább bővülnek a Manfrotto utazó állványok a Befree GT, kifordítható középoszlopos változatával.

10kg-os teherbírás mellett, kicsi méret és súly, teljes értékű magasság és macro vagy tárgyfotóhoz elengedhetetlen kifordítható középoszlop.

Az új állvány fő jellemzői:

  • Professzionális makro fotósoknak dedikált termék
  • Aluminium és karbon változat
  • 90 fokos oszlop elforgatási mechanizmussal rendelkezik
  • A gömbfej sima és precíz komponálást tesz lehetővé
  • Az M-lock zár gyors, egyszerű és kompakt megoldás.
  • A 200PL-PRO cserelap kompatibilis a Manfrotto RC2 és az Arca-Swiss cserelapokkal is.
  • 10 év garancia (2 év jótállás + 8 év kiterjesztett garancia)

Az alumínium Befree GT XPRO az első Manfrotto utazó állvány, amelyet kifejezetten professzionális makrófotósok számára fejlesztettek ki. Kombinálja a hordozhatóságot és a maximális sokoldalúságot. 

A Befree GT XPRO beállítása ergonomikus, intuitív és az állvány rendkívül könnyen hordozható. Felső öntvényében beépített 90 ° -os oszlopelforgató mechanizmus van. Ez a rendszer nem csak azt teszi lehetővé, hogy a fényképezőgépet az állvány lábától távolabbra helyezzük, hanem a lehető legegyszerűbb módja annak, hogy a közvetlenül a föld szintjéről vagy felülről fotózzon. Az állvány a Manfrotto 496 -os hordozható és erőteljes fejével van ellátva, amely a sokoldalúságot és a szilárdságot ötvözi a nagy teherbírással (akár 10 kg-ig). Független panoráma- és súrlódás szabályozó gombokkal van ellátva a tökéletes mozgásvezérlés érdekében. A súrlódás szabályozásnak köszönhetően a zoom objektívekkel történő komponálás könnyebb és gyorsabb. 

Az M-lock lábzár erős és biztonságos. A Befree GT XPRO egyedülálló 200PL-PRO cserelappal rendelkezik, mely alumíniumból készült és teljesen kompatibilis a Manfrotto RC2 & Arca-Swiss típusú cserelapokkal is: 2 gumibetét maximalizálja a tapadást, még a legdöntöttebb szögekben is. 

A Befree GT XPRO alumínium utazási állvány 43 cm-re csukható össze, tökéletesen passzol a saját hord-táskájába és könnyen rögzíthető mindenféle kézi táskához, fotós táskához és hátizsákhoz egyaránt.

Technikai adatok:
Súly:
2 kg (aluminium)
Súly: 1,76 kg (karbon)
Minimális magasság: 9 cm
Maximális magasság: 164 cm
Szállítási méret: 43 cm
Fej: gömbfej
Láb nyitási szöge: 22′, 54′, 89′
Cseretalp: 200PL PRO

A termék ára:
Manfrotto Befree GT aluminium: 89.900.- Ft
Manfrotto Befree GT karbon: 134.900.- Ft

Hamarosan megérkezik üzletünkbe, a fenti linkeken már rendelhető a webshopban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .