MEGOSZTÁS

Megjelent a Godox S30 LED lámpa számos vonzó szolgáltatással, és max 30W teljesítménnyel.

A Godox bemutatta új LED lámpáját, melynek fénye nagyon hasonlít a klasszikus Fresnel refik fényére, vagyis fókuszálható, és a szélek felé lassan fogy el.

A fókuszálás egészen bravúrosra sikeredett, ugyanis 6-55 fokig állítható, a teljesítménye pedig 10 és 100% között állítható.

A Godox S30 működtethető hálózatról, li-ion akkuról és powerbankről is, de ez befolyásolja a teljesítményét. Hálózatról 30W-ot tud (ez egy 200-300W-os halogénnek felel meg kb.), akkuról vagy powerbankről pedig 10W-ot, ami egy 70-100W-os halogén izzó fénye. Mint ahogy a lenti fotókon is látható, a lámpának csak egyetlen áramforrás csatlakozója van, ide csatlakozik a DC adapter, vagy a li-ion akksi adapter, vagy épp a powerbank adapter. Lítium akksiból a Sony NP-F970, F950 és F930 típusokat használhatjuk.

A LED lámpa számos kiegészítőt is kap, ilyen például a projektor lencse, ami a fényét határozott pereművé és erősebbé teszi, illetve az ehhez használható gobók, fényterelők, írisz, stb, ld az alábbi képeken. Ezen kívül 20×20 és 30x30cm softboxot, és új színfóliákat is lehet használni hozzá.

A Godox S30 szettben is kapható lesz 3 lámpával, állványokkal kiegészítőkkel.

A lámpa specifikációi az alábbiak:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..