MEGOSZTÁS

A cég bemutata 400Ws-os vakuját és a hozzá tartozó univerzális rádiós kioldót.

A Westcott szerint az új vaku a könnyen hordozhatóság, elérhető ár és külsős fotózásokkal való kompatibilitás ütős kombinációja, melyet a Godox AD400 elenfeleként dobta piacra. Azt persze tudni kell, hogy ez a vaku ugyanaz, mint a Jinbei terméke, tehát valójában csak egy rebrandingről van szó. A Jinbei vakujáról itt mutattunk fotót lassan két éve, szerepelt a cikkben is, csak mint kiderült, akkor még hadititok volt a bemutatás előtt, ezért a Jinbei megkeresése következtében a cikkből kikerült a leírás, csak a fotója maradt a nyitóképben. Már csak emiatt is közzé tesszük a Westcott vaku bemutatását, hiszen a Jinbei időközben le is maradt a blogról. E cikkben szereplő rádiós kioldóról pedig itt írtunk.

A Westcott FJ400 egy akkumulátors, de hálózatról is működtethető stúdióvaku, full vakuerő esetén 1mp alatti újratöltési idővel és 480+ villantásra elegendő kapacitásssal. A hivatalos újratöltési ideje a vakunak 0.05 – 0.9 mp.

Az állíthatósági tartomány 9 fényérték 0.1 vagy 1 FÉ lépésközökkel. Minimum teljesítményen 20fps sorozatot tud lekövetni, és +/- 150K difit enged a színhőmérsékeletet tekintve a min és a max érték között.

A Westcott FJ400 egyébként Bowens bajonettes, TTL és HSS kompatibilis 1/8000s-ig, továbbá rendelkezik Freeze Sync üzemmóddal is, ami 1/19000s zárdiő használatát teszi lehetővé.

Az új FJ-X2m rádiós kioldó a Westcott szerint bármilyen fényképezőgép márkával együttműködik, egyedül a Sonyhoz kell egy plusz adapter alá.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..