MEGOSZTÁS

Védd a környezetet a Mikrosattal, fontold meg a javítást a kidobás helyett!

A Mikrosat vakuszervíze már 25 éves. Magától értetődik, hogy mi javítás oldalról közelítünk a termékekhez, és javasoljuk, hogy Te is tegyél így. Amellett, hogy jobban jársz anyagilag, mint ha újat vennél, még véded is a környezetet, hiszen egy vakuban számos újrafelhasználható, kidobás esetén viszont környezetet terhelő alapanyag található.

A fentiekből fakadóan mi nem a kidobásra, hanem a javításra voksolunk,

amihez igyekszünk mindent felhasználni. Még az eldobandó vakukból is lehetőség adódik, hogy kiszedjük, és felhasználjuk, ami felhasználható, no persze erről előzetesen egyeztetünk a vaku tulajdonosával.

Arra bátorítunk tehát, hogy ha nem villan, kifolyott belőle a “kóla”, össze-vissza villog, csak maximum erőn villan, csipog, zörög…legyen bármilyen baja a vakudnak, küldd el hozzánk, mielőtt kidobnád. Megnézzük, ha meg lehet javítani, megjavítjuk. Képesek vagyunk akár csak egy-egy apróbb alkatrész cseréjére is (sokszor csak ezen múlik), a manapság divatos panelcsere, “félvaku”-csere helyett, ami nem csak borsos árú szokott lenni, de a környezetünkre nézve sem valami kedvező megoldás. Csak azt javítjuk, amit szükséges, így Te is annyit fizetsz, amennyit feltétlenül szükséges.

Amennyiben végképp kiderül, hogy veszett fejsze nyele a vakud, úgy a bevizsgálás díját levásárolhatod a Mikrosatban, vagy kapsz érte egy év extra garanciát Godox termék vásárlása esetén!

A Mikrosat Vakuszervíz elérhetőségét, és a további információkat ide kattintva találod.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .