MEGOSZTÁS

Új teljesítmény és új vakutípus érkezik hamarosan a Godox kínálatába.

Hát ezt is megértük. Ha valaki hiányolta volna a 600Ws-nál nagyobb teljesítményt a Pro szériából, és a legprofibb vakukra jellemző, generátoros felépítést, akkor íme, itt a Godox AD1200 Pro.

A képet a FlashHavoc tette közzé a Facebook oldalán, mellé annyit írt, “Godox AD1200 Pro is coming”, szóval egyelőre semmit nem tudni a termékről, csak amit a neve és a fotó elárul.

Ez lesz tehát az első nem monoblokkos (egybeépített), hanem generátoros vaku a Godoxtól, és végre a Pro széria felfelé is terjeszkedik. Lesz ebből még előbb-utóbb 2400-as is szerintem… 😉

Komolyabb fotóstúdiókba, professzionális felhasználáshoz ez egy remek darab lesz…de vajon meglépik-e, hogy akkumulátor is kerül bele? A képek tanúsága szerint akkus lesz. Lítiumakkus, generátoros vakuja jelenleg csak a Broncolornak van (Move 1200), és az Elinchromnak (ELB1200). Illetve a Profoto kínálatában van még ilyen, a B2, de az csak 2db 250Ws-os fejet tud kiszolgálni.

Szóval egy 1200Ws-os, rendkívül stabil színhőmérsékletű, Bowens bajonettes, akkumulátoros, TTL+HSS generátoros vaku. Nyami…!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .