MEGOSZTÁS

Nemrég került nyilvánosságra, hogy a Godox 1200Ws-os, PRO szériájú generátoros vakut fog bemutatni hamarosan. Ezen híreket böngészve akadtam rá arra az infóra, hogy az AD600 PRO-hoz is jön az ikerfej.

A régi AD600-hoz már jóideje létezik ún. dual head. Ez azt jelenti, hogy adott egy boomfej, melyben 1200Ws-os villanócső van, és két vezetéke van, mindegyikre egy-egy AD600-at kell csatlakoztatni, így lesz a rendszer dupla erejű.

Ez a megoldás azonban a professzionális AD600 PRO-hoz eddig még nem állt rendelkezésre, de a FlashHavoc a Twitteren megszellőztette az új terméket. Fotót is csatolt hozzá:

Mint látható, a posztban már szerepel egy Adorama link is, de sajnos az már nem él (és az Adorama oldalán keresve se találtam ilyen nevű terméket, így vélhetőleg leszedték az egészet, mert még nem publikus). Így egyelőre semmit nem tudni az ikerfejről, de jó hír, hogy ezek szerint a Godox már dolgozik az ügyön.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .