MEGOSZTÁS

Bemutatkozik a Godox M1, a legújabb kreatív minieszköz fotósoknak, videósoknak, mobilfotósoknak, mobilvideósoknak, gyereknek, nagymamának, kicsiknek és nagyoknak. 🙂

Színezd ki a videóid hátterét és a környezetét az RGB M1-gyel a Godoxtól! Ez a zsebméretű fényforrás lehetőséget ad, hogy RGB módban 360 szín közül válassz, változtass a színezeten és a telítettségen, a színhőmérséklet pedig 2500K és 8500K között állítható, hogy passzoljon a környezeti fényhez. Adott még 15 speciális effekt mód is, és 40 előre beprogramozott beállítás, amivel gyorsítani, vagy kreatívabbá tenni tudod az alkotást. A LED-ek magas minőségűek, CRI besorolásuk 97-es, annak érdekében, hogy természetes és pontos színvisszaadást adjanak.

A lámpa beépített, kihajtható rögzítő elemmel rendelkezik, amin több 1/4″-es menet is található, hogy különféle pozíciókban is rögzíteni tudjad a lámpát. A Godox M1 beépített mikrofonnal is bír, ez pedig a Music üzemmódhoz kell, amikor is az M1 zene ritmusára tud fényt változtatni. A beépített 2410mAh akkut USB-C-n keresztül töltheted, és 2,5 óra működési időt biztosít 100% fényerőn. Az M1 hátulján található LCD kijelzővel és vezérlőkkel tudod a készüléket könnyedén kezelni. A csomagban találsz még egy szütyőt hozzá, és egy állványmenet-vakupapucs átalakítót is, arra az esetre, ha közvetlenül a kamerára tennéd az M1-et.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .