MEGOSZTÁS

Nagy méretű Chroma Key és Vintage háttereket, illetve új HaloCompact derítőlapokat mutatott be a Lastolite.

Háttércserés videókhoz ajánlja a cég az új StudioLink háttereket, melyek chroma-zöld és chroma-kék színben érhetők el. A StudioLink széria különleges jellemzője a nagy méret, és a modularitás. 3x3m-es méretben, könnyen összeállítható vázzal kaphatók (merev hordtáskával), és használhatók stúdióban és szabadtéren egyaránt. A külön kapható, csuklós StudioLink Chroma Key Csatlakoztató Kit segítségével több StudioLink hátteret is összeilleszthetünk, akár panorámában, akár ívben, vagy körben 360 fokban, de egy standard grippel még két sorba is tehetők. Így meglehetősen sokféle konfigurációban van mód felállítani. Chroma key padlózattal használva 15cm széles, a vászonhoz varrt kifutó szoknyával fedhetjük el az alumínium keretet.

A StudioLink 3x3m-es hátterek ára 207.900 Ft, csak a huzat 114.900 Ft, a csatlakoztató kit pedig szintén zöld és kék színben érhető el, 30.900, illetve 29.900 Ft-os áron.

Szintén új háttér a Lastolite-tól a népszerű Ezyframe Vintage mobilhátterek új, megnövelt felületű verziói. Immáron 2×2,3 méter méretben is kaphatók lesznek (Oliva, Dohány, Füst és Beton mintával), mely nagyobb teret enged a fotósnak a kreatív képek készítéséhez. A nagyméretű, könnyen összeállítható Ezyframe Vintage hátterek 154.900 Ft-ba kerülnek, csak a huzat 89.900 Ft.

További újdonság a korábban már megjelent, innovatív HaloCompact 82cm-es derítőlapok újonnan elérhető felületei. A HaloCompactot itt a blogon is bemutattuk részletesen, de akkor még fehér/ezüst, illetve féligáteresztő vászonnal volt csak kapható. Most jönnek az új felületek is, a Sunlite/Soft Silver Reflector párosítás, és az ún. Soft Silver Difflector, ami részben féligáteresztő felület, részben Soft Silver derítőfelület (csíkos). Ami az árakat illeti, egy teljes szett 27.900 Ft, csak a huzat 11.900 Ft.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .