MEGOSZTÁS

A Godox AD200PRO “Red Dot Award” győztes “Product Design 2020” kategóriában.

A Godox AD200PRO kifejezetten profi fotósoknak és a fotózás szerelmeseinek készült, akiknek nagy teljesítményű de hordozható, könnyű egységre vágynak. Az AD200PRO elég kompakt, hogy akár zsebben is elférjen. Könnyen szállítható és kényelmesen beállítható. Gyors újratöltési idővel rendelkezik ezáltal hatékonyabb, csökkenti a várakozási időt és a költségeket. Ezentúl stabil színhőmérsékletet is kínál folyamatos használat során is. Rendelkezik nagy sebességű szinkronnal (HSS) az ellenfényes képekhez és a gyors mozgások megfagyasztásához. Moduláris felépítésének köszönhetően nagy rugalmasságot kínál. A cserélhető vakufejekkel és a Bowens bajonettes fényformálók használatának lehetősége miatt kreatív munkára ösztönöz.

„A zsűrit nemcsak esztétikája, hanem páratlan funkcionalitása révén is megnyerte a termék. Ezzel a megjelenéssel új szabványokat állít fel az iparukban. ” – mondta Dr. Peter Zec professzor, a Red Dot alapítója és vezérigazgatója.

2020 június 22-én a Godox Pocket Flash AD200Pro-t hozzáadják a „Design on Stage” kiállításhoz az Essen Red Dot Design Museum-ban, ahol az összes díjnyertes termék megjelenik.

Ettől a naptól kezdve a Godox nyertes termékét a Red Dot webhely online kiállításán is bemutatják. A 2020/2021-es Red Dot Design Yearbook 2020 júliusában jelent meg.

Az AD200PRO vakuról ide kattintva olvashatsz bővebben!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .