Eszköz Bérlés

A foglalást mostantól megújult online felületünkön kényelmesen el tudod végezni!

Kérdéseiddel emailben (berles@mikrosat.hu),
vagy telefonon (+36 1 460 9423) tudsz bennünket elérni.

Ha van már biztos időpont a fotózásra, célszerű már akkor leadni az igényt. Foglalásod módosítani, lemondani a bérlés leadott időpontját megelőző 24 óráig tudod megtenni.

Kérlek törzsvásárlói státuszod jelezd foglaláskor.

A bérlés feltételei:

A bérléshez szükség lesz érvényes személyigazolványra, lakcímkártyára illetve egy telefonszámra. A bérelni kívánt eszközök csak személyesen üzletünkben vehetők át és visszajuttatásuk is személyesen kell, hogy történjen. Futárszolgálattal, taxival nem lehet bérelt felszerelést kérni. A felszerelések kimondottan csak belföldi használatra vihetőek el.
Az eszközök elvitelekor bérleti szerződést írunk, melyben feltűntetésre kerülnek a bérlő adatai, a bérelt felszerelés tételesen, a bérlés időtartama.
A bérleti szerződés mindig annak a nevére szól aki elviszi a felszerelést, így felelőséget is neki kell vállalni! A bérleti díj az eszközök elvitelekor fizetendő saját névre szóló bankkártyával! Kauciót nem kérünk!
Számlát tetszőleges névre állítunk ki, függetlenül attól ki viszi el a felszerelést.

A bérlés időtartama:

A feltűntetett díjak 24 órás intervallumra vonatkoznak. Alapesetben a termékeknél egy napi bérlés díja van feltűntetve, amint beállítod a kívánt dátumot, a rendszer újra számolja az árakat.

A második bérlési naptól az alapár felét számítjuk csak fel pluszban.

1 nap = 1 nap
2 nap = 1,5 nap
3 nap = 2 nap

A bérelt eszközöket a Mikrosat KFT üzletében tudod átvenni:
1141 Budapest, Vezér utca 106.

Foglalás:
Először add meg a bérlés időtartamát: